Ресторанти

Защитете Вашите клиенти и оптимизирайте разходите си с QR код меню

Последната година бе трудна за търговските обекти и заведения, особено след налагането на COVID-19 мерките. Всички искат да се върнат към онези дни, когато бе нормално да посещаваш кафенета и да се наслаждаваш на близостта на приятелите и любимите си хора. Но връщането към нормалното ежедневие е под въпрос, докато тази криза не премине.

Това наложи преориентиране на бизнеса към търсене на нови начини за достигане до потребителите. Дигитализирането на менюто на заведенията и създаването на QR код меню се оказа добър вариант тази връзка да се осъществи.

Защо менютата с QR код са иновативно решение за бизнеса?

Дигитално меню и лесно безконтактно обслужване. QR код менютата слагат край на хартиените менюта, безкрайното чакане на сервитьора и обърканите поръчки. С тях всичко става не само по-бързо, но и по-удобно за клиентите и по-евтино за бизнеса.

Само с няколко клика потребителите могат да се насладят на обслужване без контакт. Да получат достъп до менюто на заведението и всяко ястие, промоция и специалитет. Но освен това, менютата с QR код им позволяват да направят поръчка и да я заплатят.

Спазването на социална дистанция и избягването на контакт с предмети и хора, също вече не е проблем с QR код менютата. С тях клиентите Ви ще са по-спокойни за здравето си, защото няма да им се налага да пипат хартиено меню и пари. А Вие ще сте доволен, че служителите Ви няма да се ангажират с постоянната им дезинфекция.

Какви са предимствата на менютата с QR код на TouchMenu?
 • Функционален и лесен за използване контролен панел с различни инструменти за добавяне, редактиране и изтриване на продукти.
 • Лесно управление и проследяване на поръчките чрез контролния панел.
 • Добавяне на неограничен брой категории и продукти.
 • Неограничен брой езици на менюто – менюто на заведението Ви може да бъде преведено на ... езика.
 • Извършване на поръчки и плащания само с няколко клика.
 • Лесна комуникация с клиентите – получаване на отзиви и създаване на програма за лоялност.

Как потребителите използват QR код менютата?

Модерните смартфони имат вградени четци за QR код в камерата си. Така Вашите клиенти не трябва да инсталират мобилни приложения, за да получат достъп до менюто на заведението. Не се нуждаят и от помощта на сервитьора. Защото менютата с QR код винаги се поставят на видни места и посетителите сами могат да получат достъп до тях.

Единственото, което трябва да направят е да насочат камерата на телефона си към QR кода и да изчакат няколко секунди. След това, те ще получат дигиталното меню на заведението на своя телефон.

За кой бизнеси са най-подходящи QR код менютата?
 • Ресторанти
 • Заведения за бързо хранене
 • Кафенета
 • Сладкарници
 • Барове
 • ХотелиМенютата с QR код на TouchMenu е иновативното решение за всеки бизнес в сферата на ресторантьорството. Изключително подходящо за обектите, които нямат дигитално присъствие и искат да предложат повече възможности на своите клиенти да направят поръчка.

QR код менютата са с красив дизайн, който Вие сам можете да изберете. Като най-голямото им предимство е, че дават големи възможности на заведенията, които имат голям асортимент от ястия и напитки.

БЕЗ сложни инсталации. БЕЗ специализиран софтуер. БЕЗ мобилни приложения.

Кажете: „Да!” на бъдещето и дигитализирайте менюто на заведението си още сега!

За повече информация, моля свържете се с нас на
телефон: 0885 151 722.
Ресторанти
Back to top