Дигитално меню

Сигурноста и здравето на клиентите Ви винаги ще бъде от изключителна важност. Възползвайте се от иновативната технология за Вашия бизнес - дигитално меню.
Дигитално меню

Поръчки

Чрез нашата дигитална платформа Вашите клиенти ще имат възможността да поръчват своята храна и напитки безконтактно. Това ще може да бъде възможно след като клиентът сканира QR код, който ще представлява всъщност дигиталното Ви меню.
Поръчки

Обратна връзка

Събирайте лесно отзиви и коментари на Вашите клиенти чрез TouchMenu за бизнеса Ви или продукта, който предлагате. Всички отзиви и коментари, ще бъдат запазвани във Вашият контролен панел, като така бързо ще може да проверявате и следите актуалната инфорамация.
Обратна връзка

Статистики

Следете Вашето развитие с нашия модул за статистика. Чрез тази опция Вие ще имате достъп до детайлна статистика за Вашите поръчки, разберете в кой часови диапазон имате най-много поръчки, прегледайте минимални и максимални стойности на поръчките по дни и месеци.
Статистики

Онлайн система за резервации

Система за резервации Повече резервации Предложете възможността за онлайн резервации на маса и по този начин подобрете степента на заетост на вашия ресторант, като привлечете нов гост. Спестете време Позволете на гостите да резервират маса директно онлайн и спестете време, което в противен случай би трябвало да отделите за запитвания по имейл или по телефона.
Онлайн система за резервации

Преводи

Сложете край на езиковата бариера, защото с ТouchMenu имате възможността да обслужвате клиенти от всички краища на света. Комункацията между клиент и персонал често е била проблем, сега вече няма да се налага да изпитвате такова затруднение.
Преводи

Маркетинг

Ние от TouchMenu предоставяме маркетинг инструменти, с които да популяризираме Вашият бизнес, като заедно ще работим за развитието и налагането му сред клиентите Ви. Чрез изготвянето на ясна и точна стратегия ще улесним процеса на Вашата работа и намалим разходите Ви.
Маркетинг
Back to top