Хотели

Защитете Вашите клиенти и оптимизирайте разходите си с QR код меню

Поръчки, промоции на цени - всичко за вашия хотел само с едно сканиране чрез смартфон! TouchMenu ще осигури информация за Вашите гости относно страхотния ресторант, басейн, спа център, фитнес или други дейности в хотела. Чрез TouchMenu Вашите клиенти ще могат да разгледат всичко необходимо за престоя им, новите промоции и услуги са вече на едно място! Вашите клиенти ще имат възможността да поръчат румсервис без необходимостта от хартиено меню, без да чакат сервитьор, без повече сгрешени поръчки.
Хотели

Ресторанти

Защитете Вашите клиенти и оптимизирайте разходите си с QR код меню

Последната година бе трудна за търговските обекти и заведения, особено след налагането на COVID-19 мерките. Всички искат да се върнат към онези дни, когато бе нормално да посещаваш кафенета и да се наслаждаваш на близостта на приятелите и любимите си хора.
Ресторанти

Барове / Нощни клубове

TouchMenu е иновативно решение за Вашия бизнес чрез, което ще може да дадете възможност на клиентите Ви за безконтактно поръчване. Искате да сте перфектния домакин? Намалете струпването на хора на бара или елиминирайте грешките при поръчка с помощта на TouchMenu.
Барове / Нощни клубове

Други

TouchMenu платформа, която ще помогне да разширите обхвата на Вашия бизнес. Ще намерите решение как да покажете най-лесно продуктите и услугите Ви в дигитален формат.
Други
Back to top